Coordonator proiect

Advanced Technology Systems

În cei peste 20 de ani de prezență pe piață, ATS a dezvoltat soluții software complexe, interoperabile și inovatoare pentru mediul privat, public și educațional. Compania este Partener Certificat Microsoft și Partener Oracle Gold. Pe baza acestor parteneriate, coordonatorul are acces la cele mai noi tehnologii și documentații, precum și la o expertiză tehnică certificată internațional. Coordonatorul de proiect este furnizorul primei soluții interactive de eGovernment – ATLAS, recunoscută prin numeroase premii acordate la nivel național și internațional: ANIAP, Microsoft, Binary, precum şi premiul I la secţiunea ICT al PIRELLI INTERNETional AWARD.

ATS RESEARCH

De-a lungul anilor, Coordonatorul a fost implicat în dezvoltarea și implementarea a numeroase proiecte de cercetare, finanțate din fonduri publice și private, proiecte ce au fost implementate cu universități și companii de renume din România și din străinătate. Între acestea, proiectele ce au vizat soluții inovative pentru mediul educațional au reprezentat o preocupare constantă a departamentului ATS RESEARCH. Rezultatele activității de cercetare au fost testate și implementate în cadrul Centrul de Formare Profesională al ATS autorizat pentru cursuri de limbi străine și de informatică avansată.

DESiG

Pe baza experienței sale în dezvoltarea de tehnologii de ultimă generație și de integrare a unor sisteme complexe, Coordonatorul va asigura dezvoltarea de componente și integrarea mediului de dezvoltare a jocurilor educaționale digitale pentru desktop. Pentru aceasta va utiliza cele mai recente tehnologii, standarde de interoperabilitate și bune practici în domeniul jocurilor educaționale digitale. Mediul de dezvoltare va fi testat atât în cadrul instituțiilor partenere, cât și în cadrul Centrului de Formare Profesională al ATS.

Persoane cheie din echipa de cercetare a Coordonatorului

Antoniu Ștefan

Director proiect

Ioana Stănescu

Cercetator

Dr. Dumitru Ștefan

Cercetator senior

Conf.univ.dr. Veronica Ștefan

Cercetator senior

Laura Drăgulin

Cercetator

Cristian Marin

Dezvoltator software

Contact